Duurzaamheid

Waarom zou je jezelf beperkingen opleggen? Ondernemen draait om het creëren van waarde. Liefst zo veel mogelijk. Laat dat nu heel goed samengaan met duurzaamheid. Duurzaam ondernemen levert winst op voor onderneming, mens en omgeving.

Verdwijntruc of impact?

"Ik geloof niet in minder; duurzaamheid mag nooit een verdwijntruc zijn. Van mijn ouders kreeg ik twee dingen mee: de liefde voor de natuur en ondernemersgeest. Uit eigen ervaring weet ik inmiddels ook dat duurzaamheid en ondernemerschap niet op gespannen voet staan met elkaar. Ze zijn juist onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ondernemerschap draait voor mij om het creëren van zoveel mogelijk positieve impact. Niet om minder uitstoten, minder produceren, minder vervuilen, maar om meer goede dingen doen."


Duurzaamheid.nl

Duurzaam zakendoen is wat Anne-Marie betreft de enige manier om in de toekomst te blijven bestaan. Hoe verduurzaam je een organisatie? Welke oplossingen zijn er voor duurzame dilemma's? Hoe kom je tot een circulair businessmodel? Vanuit haar bedrijf Duurzaamheid.nl deelt Anne-Marie kennis en zet zij andere mensen en bedrijven in beweging. Om zo samen van een lineair naar een circulair ondernemen te gaan. Online, en via publicaties, lezingen, onderzoek en advies.


Ik heb interesse in